Wie zijn wij?

BIGboy computers V.O.F. is in 1993 opgericht door twee computerfanaten wij zijn gevestigd in een goed bereikbaar winkelpand in het centrum van Duivendrecht. Door inkoop bij een aantal vaste leveranciers biedt BIGboy computers een breed assortiment, service op maat en zeer efficiŽnte afhandeling tegen haarscherpe prijzen. BIGboy computers profileert zich als een zeer betrouwbare partner waar zowel de pre- als aftersales optimaal geregeld zijn.

 

Aan wie leveren wij?
BIGboy computers richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.

Vanuit onze winkel bieden wij een breed assortiment aan hardware, software, randapparatuur en accessoires aan. We hebben een eigen technische dienst en magazijn. Daarom kunnen wij met keuze uit duizenden componenten ieder gewenst systeem op maat bouwen.

 

Hoe werken wij?
De kern van onze werkwijze is dat wij een zo laag mogelijke voorraad houden. Daarnaast werken wij voor een groot deel rechtstreeks uit de voorraad van onze leveranciers volgens JIT (Just In Time). Wij ontvangen iedere werkdag producten waardoor wij slechts enkele dagen nodig hebben om aan U te leveren. Door het bundelen van het assortiment van meerdere distributeurs realiseren wij altijd lage prijzen en korte levertijden. Ruim 70% van ons assortiment van bijna 10.000 producten is direct leverbaar. Service is minstens zo belangrijk als lage prijzen en wij streven dan ook naar een zeer klantgerichte benadering. Groot geworden door klein te blijven.

In het afgelopen jaar hebben wij een enorme groei doorgemaakt. Van een klein assortiment en beperkte naamsbekendheid is BIGboy computers uitgegroeid tot een toonaangevende computerwinkel in Nederland. Dat allemaal dankzij al die klanten en partners die in ons geloven! Door vergaande automatisering van processen hebben wij met minder medewerkers dezelfde omzet en een veel hogere servicegraad kunnen bereiken dan andere computerwinkels in Nederland. Ondanks de expansie blijven wij ons richten op de klant. Wij streven naar een zo hoog mogelijke servicegraad.

BIGboy computers staat inmiddels bekend als dť winkel met de beste service en de laagste prijzen.

 

Wat mag U van ons verwachten?

Snelle levering. Wij bezorgen en installeren onze producten aan huis of op kantoor.

Netwerkdesign en software advies, door goed opgeleid personeel. Wij zijn en blijven op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Wij doen reparaties in onze eigen werkplaats.